BAŞKANIMIZ BAYINDIR, İLÇEDEKİ SPOR MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILDI

635 Görüntülenme 2 Ocak 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçedeki yeni spor merkezinin açılışına katıldı.

Yapılan dua ve konuşmaların ardından kurdele kesimi sonrası açılışı gerçekleştirilen spor salonu ilçe kadınlarına hizmet vermeye başladı. Salonda, hanımlara yönelik olarak form tutma, zayıflama ve aktif spor alanları bölümlerinin yanısıra çocuklara özel alanlar da bulunuyor. Spor Merkezi’nin sahibi Melek Cirit, işyerinin açılışına katılımlarıyla destek verip, onurlandıran herkese teşekkür etti.

Açılışa Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.