BAŞKANIMIZ BAYINDIR'A GÖL FENERİ’İNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

546 Görüntülenme 3 Ocak 2023 Paylaş

Beyşehir Göl Feneri ve Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Takavcı ve beraberinde ki heyet Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Dernek Başkanı Takavcı ve Başkanımız Bayındır karşılıklı istişarelerde bulundu. Göl Feneri ve Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Takavcı, Başkanımız Bayındır’a 2022 yılında derneğe yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ederek, dernek faaliyetlerini anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız Bayındır, Dernek Başkanı Hasan Takavcı ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Başkanımız Bayındır'a Göl Feneri ve Kültür Dayanışma Derneği tarafından onur belgesi takdim edildi..