BEY SADDER’DEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A NEZAKET ZİYARETİ

526 Görüntülenme 4 Ocak 2023 Paylaş

Beyşehir Sadıkhacı Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Çelik ve beraberinde ki heyet Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Dernek Başkanı Çelik ve Başkanımız Bayındır karşılıklı istişarelerde bulundu. Sadıkhacı Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Çelik, Başkanımız Bayındır’a Sadıkhacı Mahallesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, dernek faaliyetlerini anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız Bayındır, Dernek Başkanı Yusuf Çelik ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Başkanımız Bayındır'a Sadıkhacı Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından plaket takdim edildi.