BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN GÜREŞÇİLERİMİZE TEBRİK MESAJI

667 Görüntülenme 9 Ocak 2023 Paylaş

Başkanımız Bayındır Muğla Fethiye Minikler Akdeniz Kupası ve Antalya Elmalı 12.Recep Gürbüz Güreş Turnuvası kapsamında düzenlenen turnuvalarda başarılı sonuçlar elde eden güreşçilerimizi tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Muğla Fethiye Minikler Akdeniz Kupası’nda ve 12.Antalya Elmalı Recep Gürbüz Güreş Turnuvası’nda kıran kırana gerçekleşen mücadelelerin ardından Beyşehir’imizi temsilen turnuvaya katılan sporcularımızdan Osman Demirkapı evladımız kendi sıkletinde 2 bronz madalya sahibi olurken, Halil Adatepe evladımız aynı şekilde kendi sıkletinde bir bronz ve bir gümüş madalya sahibi olmuştur. Yine geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Türkiye Şampiyonası sonucunda Halil Adatepe bronz madalya kazanırken, Osman Demirkapı Türkiye 5.olmuştur. Bu iki sporcumuzun başarıları bizleri oldukça sevindirmiş ve daha da önemlisi Beyşehir Belediye Güreş Kulübü bünyesinde yetişmiş olmaları sevincimizi perçinlemiştir. Bu vesileyle sporcu evlatlarımızı tebrik ediyor ve Rabbim' den sayılarını arttırmasını niyaz ediyorum. Aynı şekilde sporcularımızın yetiştirilmesinde gerekli özveriyi gösteren ve bu başarının kazanılmasında en az onlar kadar pay sahibi olan değerli hocalarımızı da başarılarından ötürü tebrik ediyorum. ‘’İfadelerini kullandı.