BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

504 Görüntülenme 10 Ocak 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Toplumun doğru bilgiye ulaşması ve kamuoyu oluşturulması adına çok önemli bir görev üstlenen gazeteciler, devlet ile vatandaşların bilgi alışverişinde de oldukça etkili bir aracı olup demokrasimizin sağlıklı işlemesi açısından büyük öneme sahiptir. Haberciliğin yanı sıra, yasama yürütme ve yargının ardından 4. güç olarak nitelendirilen, gazetecilik kamusal anlamda önemli meslekler arasında yer almıştır. Bu duygu ve düşünceler ile Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine görevlerinde başarı ve kolaylıklar, yaşamları boyunca sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.” İfadelerini kullandı.