BÜYÜK BİRLİK PARTİSİN'DEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A NEZAKET ZİYARETİ

757 Görüntülenme 18 Ocak 2023 Paylaş

Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı İsmail İnlidere, İlçe Başkanı Dursun Şimşek ve beraberinde ki heyet Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Nezaket ziyaretinde, Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı İsmail İnlidere ve İlçe Başkanı Dursun Şimşek Başkanımız Bayındır’a Beyşehir'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, parti faaliyetlerini anlattı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız Bayındır, Büyük Birlik Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı İsmail İnlidere ile İlçe Başkanı Dursun Şimşek ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Başkanımız Bayındır'a Büyük Birlik Partisi tarafından hediye tablo takdim edildi.