Başkanımız Bayındır 'a Nezaket Ziyareti

517 Görüntülenme 20 Ocak 2023 Paylaş

Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt ve beraberinde ki heyet Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır 'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Bayındır'ı makamında ziyaret eden Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt ve beraberinde ki heyet ilçemizde Balıkçılık ile ilgili gerçekleştirilen faaliyetler ve Beyşehir Gölü'nün son durumu ile alakalı yapılması gereken hizmet ve projeler ile ilgili istişareler de bulundu. Başkanımız Bayındır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Kurt ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yapılan ziyaretin ardından heyet, Başkanımız Bayındır’a Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi tarafından hediye tablo takdim edildi.