BAŞKANIMIZ BAYINDIR ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

616 Görüntülenme 20 Ocak 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ara tatile girmesi nedeniyle Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı.

Beyşehir’de 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ara tatile girmesi nedeniyle Atatürk İlkokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen törene katılan Başkanımız Bayındır, Beyşehir Kaymakam vekili Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer ve Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk öğrencilere karne dağıtarak çeşitli hediyeler takdim etti.
Karne dağıtım törenine Beyşehir Kaymakam vekili Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tören sonunda öğrencilerin karne sevincine ortak olan Başkanımız Bayındır, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.