BEYŞEHİR BELEDİYESİ MERKEZ VE DIŞ MAHALLELERDE BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

509 Görüntülenme 30 Ocak 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi kış hazırlıkları kapsamında bakım onarım çalışmaları ile yol yama ve parke yapım çalışmalarını belirlenen noktalarda sürdürüyor.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında eş zamanlı işlere imza atıyor. Yol, asfalt yama ve kaldırım çalışmaları yürütülüyor. Öte yandan kış hazırlıkları kapsamında kentte olası kar yağışı öncesi yolların açık tutulması ve vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için hazırlık yaptığı belirtildi.
Fen İşleri Müdürlüğünden Yapılan yazılı açıklamada, Şehir merkezi ve dış mahallelerde bulunan yollarda dahil bakım onarım ve serme-sıkıştırma çalışmalarının devam ettiğini, aynı zamanda belediyenin olası kar yağışına karşı hazır olduklarını belirtti.