TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KIŞ TEMİZLİĞİ

546 Görüntülenme 30 Ocak 2023 Paylaş

Birçok noktada devam eden çalışmaları aralıksız sürdüren Beyşehir Belediyesi, ilçe merkez ve dış mahallelerde kış öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, rutin işlerini aksatmadan başarılı bir şekilde sürdürürken öte yandan, dere temizliği, sokakların mıntıkası ve çöp konteynerlerinin bakım onarımları yapılıyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan Whatsapp üzerinden gelen tüm talepleri yerine getirerek, tüm alanlara anında müdahale ediyor.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Daha güzel ve cennet şehre yakışan bir Beyşehir için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda kentimizin dört bir yanında ekip arkadaşlarımızın çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Belediye bünyesine kazandırmış olduğumuz araçlarımız ile şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Caddelerimiz, sokaklarımız düzenli bir şekilde temizlenirken, dere yataklarının temizliklerini de aksatmadan yapıyoruz.”