PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KIŞ MESAİSİNDE

603 Görüntülenme 1 Şubat 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış sezonu dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan parklarda, cadde ve refüjlerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler fırtınalı havalarda bir kazaya sebebiyet vermemesi için ağaçların budamasını yaparken, fidanların da bakımını gerçekleştiriyor. Ayrıca sorumluluk alanı içinde bulunan park, yürüyüş yolları, yeşil alan ve orta refüjlerde bakım onarım çalışmalarını yürütüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İlçemizde kış mevsimi dolayısıyla planlamalarımız doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimiz parklarda bulunan çocuk oyun guruplarının ve spor aletlerinin bakım onarımlarını gerçekleştirirken öte yandan da park, yürüyüş yolları, yeşil alan ve orta refüjlerde ağaç ve süs bitkilerinin bakımını gerçekleştiriyor. İlçemizde vatandaşlarımızın daha yeşil ve düzenli parklara kavuşması için bu çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”