BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ MESAJI

608 Görüntülenme 6 Şubat 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerimizde hissedilen deprem nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında; “AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de, 7,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir ve çevre illerimizde hissedilmiştir. Yapılan açıklamalara göre ise 76 vatandaşımız vefat ederken 440 vatandaşımız yaralanmış. Yaralılarımıza acil şifalar dilerken vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Daha fazla can kaybı yaşanmaması temennisiyle, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim devletimizi ve milletimizi tüm afetlerden muhafaza etsin. Tekrardan ülkemize büyük geçmiş olsun diyorum. ”İfadelerini kullandı.