BEYŞEHİR’DE CADDE VE KALDIRIMLARDA KAR MESAİSİ

613 Görüntülenme 6 Şubat 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte gece saatlerinden bu yana aralıksız kaldırım, sokak ve caddelerde kar küreme çalışması başlattı.

Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı Beyşehir’de de etkisini gösterdi. Beyşehir Belediyesi, tüm birimleri ile harekete geçti. Şehir genelinde çalışmalar devam ederken, ana caddeler kardan temizleniyor. Vatandaşların günlük yaşantısının engellenmemesi noktasında hummalı çalışmalar gerçekleştiren ekipler, yol, kaldırım, cadde, sokakları yaya trafiğine uygun hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öte yandan şehir merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda buzlanma olmaması, vatandaşların rahat bir şekilde ev ve iş yerlerine ulaşabilmeleri için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına yoğun mesai harcanıyor.