BEYŞEHİR’E GELEN DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ZİYARET

793 Görüntülenme 12 Şubat 2023 Paylaş

Beyşehir’e deprem bölgelerinden gelen depremzede vatandaşları, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin ve beraberindeki heyet moral ziyaretinde bulundu.

Deprem bölgelerini yerinde inceleyen ve o bölgeyi ziyarette bulunan Başkanımız Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık bugünde, Bahçelievler Mahallesindeki Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda bulunan depremzede vatandaşlara moral vermek için ziyarette bulundu. Pansiyonda Kahramanmaraş, Malatya, Hatay, Adıyaman ve bölgelerinden gelen 210 depremzede vatandaşa hizmet veriliyor.
Birçok hizmetin verildiği pansiyonda, 4’er kişilik içinde tuvalet ve banyosu bulunan odalar bulunuyor. Ayrıca çocuklar için oyun gurupları, sanat atölyesi ve terapi odaları bulunuyor.
Yapılan ziyarete, Beyşehir Belediye Başkanımız, Beyşehir AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Emre Yağcıoğlu, Oda Başkanları, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi