BEYŞEHİR BELEDİYESİ’İNDE YANGIN TATBİKATI

612 Görüntülenme 6 Mart 2023 Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Beyşehir Belediye personeline yönelik yangın eğitimi ve yangın söndürme tatbikatı eğitimi verildi.

Belediye Hizmet binası önünde tüm personele, yangınla mücadele, yangın anında neler yapılmalı, yangınların sebepleri, yangın türleri ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı gibi konularda bilgiler verildi.

Yangının ne zaman ve nerede çıkacağının belli olmadığını belirten İtfaiye görevlisi Muhammed Baysal; “Yangın evimizde de olabilir, çalıştığımız işyerinde de olabilir. Belediye personelimizin herhangi bir yangın durumunda donanımlı bir şekilde olaya müdahale etmesi hayati önem taşıyor. Bu nedenle eğitim çalışmalarına önem ve öncelik veriyoruz.” açıklamasında bulundu.