BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

460 Görüntülenme 8 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde büyük katkı sağlayan kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.

Tarihimiz boyunca her türlü sorumluluğu paylaşan; sosyal, kültürel ve siyasi hayatta üstlendiği bütün görevleri hakkıyla yerine getiren fedakâr kadınlarımız içerisinde bulunduğumuz bu zor süreçte de yaralarımızı sarmak, birlik ve beraberliğimizi artırmak için canla, başla çalışmaktadırlar. Kadınlarımız, her zamankinden daha fazla anlam kazanan sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşamı yeniden sağlayabilmek ve özellikle geleceğimizin mimarı çocuklarımız, gençlerimiz için daha faydalı olabilmek adına toplumun her kademesinde mücadelelerini sürdürmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle şehit anneleri ve şehit eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; bütün hanımlara sağlık, mutluluk ve huzurlu bir ömür diliyorum.”