BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “MİLLİYETÇİLİĞİMİZE TOZ KONDURMADIK”

474 Görüntülenme 9 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk oturumu Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye meclis toplantı salonunda 7 gündem maddesinin görüşülmesinin ardından Başkanımız Bayındır, bu zorlu süreçte devletin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Milliyetçiliğimize toz kondurmadık.” dedi.
 
Başkanımız Bayındır, “Parçalanan bir devletten, verilen bir mücadele sonucu Cumhuriyeti kurarak bugünlere geldik. Bu uğurda, bu vatanı bize toprak yapan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetlerimi ve şükranlarımı sunarak hepsini rahmetle yâd ediyorum.  “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Diyen Atatürk’ün sözünü bugün, devletimizi yöneten ve yönetecek nesiller Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza edeceklerdir.
 
O yüzden eksiğimiz olacak, sorunlarımız olacak ama biz devlet birliğini, vatan bütünlüğünü omuz omuza, seçimden seçime, demokratik bir şekilde yapacağız. Her zaman devleti yönetenlerimizin yanında olacağız. Devletin ihtiyaç duyduğu her yerde gerekirse canımızı bile vereceğiz. Şimdiye kadar Milliyetçiliğimize toz kondurmadık.” dedi.
 
“ASFALT HAMMADDESİNİ KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ”
 
Mart ayı meclis toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Belediyenin dışa bağımlılığının önüne geçmek için asfalt hammaddesini kendilerinin üreteceğini söyledi.
 
Başkanımız Bayındır yaptığı açıklamada, “Belediye adına ham madde üretecek bir işletme kuruyoruz. 240 ton saat kapasiteli asfalt plentinin yanına 400 ton saat kapasiteli bir konkasör ile dışa bağımlı olmadan kendi malımızı, kendimiz üreteceğiz.
 
Bu şuna benziyor helva yapıyorsunuz ama yağınız var ama ununuz yok. Onun gibi düşünün asfalt plenti ile kırma taş hadisesi yan yana olması gerekiyor. Yağımız var unumuz yok olayı ortadan kalkıyor. Asfalt plentimiz var ama biz mıcır malzemesi bekliyoruz. Sathi asfalt yaparken bu sorunları hep yaşadık. Geçtiğimiz yıl alt yapı çalışmalarının ve Enerya aboneliklerinin bitmesini bekledik. Bu yaz Beyşehir; çarşı merkez ve mahalleler dahil, ideal asfalt standartlarına uygun yollara kavuşacak.’’ İfadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi