BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST

472 Görüntülenme 14 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın talimatları ile 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları için program düzenlendi.

 
Düzenlenen programda Belediye personelleri, Beyşehir Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü,112 İstasyonu ve Aile hekimlerinde görev yapan hekim ve sağlık çalışanlarını ziyarette bulunarak Tıp Bayramlarını kutladı. Öte yandan Belediyesi personelleri, sağlık çalışanlarına Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın selamlarını ileterek çiçek takdiminde bulundu.
 
Başkan Bayındır mesajında; “Gece gündüz demeden, kendi sağlıklarından ve ailelerine ayıracakları zamandan ödün vererek bizler için, toplum sağlığı için büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan başta şehrimizin kıymetli doktorları ve değerli sağlık çalışanlarının nezdinde ülkemizin tüm doktor ve sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramı'nı" kutluyorum.
İfadelerini kullandı.
 
Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu da yapılan sürprizden dolayı mutlu olduğunu aktararak, “Bu jest için Başkanımıza ve belediye personellerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi