BEYŞEHİR’DE ZABITA EKİPLERİNDEN FIRINLARA DENETİM

483 Görüntülenme 23 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ilçe merkezi genelinde fırın denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan ayı süresince halk sağlığının korunmasına yönelik rutin denetimlerini sürdürüyor. Ekipler şehir merkezinde faaliyet gösteren temel gıda ve tüketim ürün satışının yapıldığı işletmelere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde, raflarda tarihi geçmiş ürün olup olmadığını kontrol ederken aynı zamanda raf ve kasa fiyatları uygunluğu ile hijyen kontrol yapılıyor. Özellikle ekmek fırınlarında hijyen ve gramaj denetimlerine ramazan ayı boyunca devam edileceği bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezinde faaliyet gösteren işletmelere Ramazan ayı süresince fiyat, etiket, hijyen ve gramaj denetimlerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu.