BAŞKANIMIZ BAYINDIR “RAVZA CAMİ’NİN” AÇILIŞINA KATILDI

699 Görüntülenme 23 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Müftülük koordinesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan cami açılışına katıldı.

Beyşehir Yenimahalle’de hayırseverler tarafından yenisi yapılan Ravza Camii dualarla ibadete açıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programına, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanımız Adil Bayındır, siyasi Parti temsilcileri, muhtarlar, din görevlileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Açılışta konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Camilerin Allahü Teâlâ’nın evleri olduğunu belirterek, şunları ekledi. “Camiler Kâbe’nin şubeleri; imanın, inancın ta kendisidir. Ravza Camiyi bugüne getiren benim toprağımın değerli insanlarının yardımlarıdır. Bu yüzden Emeği geçenlerden Allah razı olsun, değerli dernek yönetimimizden Allah razı olsun diyorum.” dedi.
 
Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ise “medeniyetimizin kalbi, Allah’ın evi olan camilerimiz sadece bir ibadet merkezi değil, aynı zamanda ilim ve ahlak yuvalarıdır. Bunların yanında paylaşma ve dayanışma mekânlarıdır. Konumu ve mimarisi ile böyle güzel bir eseri kazandırılmasında emek veren, organizasyonda yer alan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”
 
Beyşehir Müftüsü Veysel Kükrek de,  “Camimiz şu anda ilçemizin en güzel camilerinden birisi, burada gerçekten böyle bir camiye ihtiyaç vardı. Bu sebepten dolayı burayı bu hale getirip, mamur eden tüm kardeşlerimize ben teşekkürlerimi arz ediyorum. Müftülük olarak bütün şükranlarımı sunuyorum.
 
Dernek Başkanı İsmail Ayvacı açılışa katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, “Caminin yapımında emekleri olan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi