BEYŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERDEN ATIK PİL PROJESİNE DESTEK

719 Görüntülenme 29 Mart 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları (Tap) Derneği tarafından başlatılan “Atık Pil Toplama Projesine” Ali Rıza Celepoğlu Ortaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri destek verdi.

Çevreye büyük oranda zarar veren kullanım süreleri dolmuş atık piller ile ilgili “Atık Pil Toplama Projesi” başlatan Tap Derneği Beyşehir Belediyesi ile ortaklaşa resmi kurum ve okullara bıraktığı atık pil toplama noktalarından çıkan piller düzenlenen program dâhilinde toplanıyor. Bu kapsamda Beyşehir İlçesinde en çok pil toplayan Alirıza Celepoğlu Ortaokulu ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine desteklerinden ötürü Temizlik İşleri Müdürlüğü ve okul yönetimi tarafından tebrik edildi.