BAŞKANIMIZ BAYINDIR, BEYŞEHİR BELEDİYESPOR İLE İFTARDA BULUŞTU

653 Görüntülenme 3 Nisan 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Konya 1. Amatör Küme A Grubunda İki hafta önce Gerezsporu iki sıfır yenerek şampiyonluğu garantileyen Beyşehir Belediyespor yöneticileri ve oyuncuları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Beyşehir Çamlıtepe Panaroma Restaurant ve Kır Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe, Başkanımız Bayındır’ın yanı sıra Konya Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Temsilcileri Yakup Sezgin, Berati Özatan ve Fevzi Tezcan, hakemler, futbolcular katıldı.

Başkanımız Bayındır, akşam ezanının okunmasıyla birlikte Konfederasyonu Temsilcileri, Hakemler, kulüp yöneticileri ve futbolcularla birlikte orucunu açtı. Yemeğin ardından futbolcularla sohbet eden Başkanımız, takımın talep ve isteklerini dinledi.

BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “BEYŞEHİR’İ MAHÇUP ETMEDİNİZ”

Konya 1. Amatör Küme A Grubunda İki hafta önce Gerezsporu iki sıfır yenerek şampiyonluğu garantileyen Beyşehir Belediyespor yöneticileri ve oyuncuları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “Beyşehir’i en iyi şekilde temsil edip mahcup etmediniz, tüm kadroya teşekkür ederim.” ifadelerini kullanarak şu açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Bayındır, “Biz Beyşehirliler çok güzel bir coğrafyanın mensuplarıyız. Göl isterseniz var, ırmak isterseniz var, dağ isterseniz bembeyaz gelinliğiyle Anamas Dağımız var, ormanlarımız var. Dolayısıyla böylesine güzel yerlerin de nazı büyük olur. O yüzden biz Beyşehirliler şunu söyleriz; Güzele erişmek kolay değildir.” Anadolu’ya gelen ecdadımızda tüm bunları göz önünde tutarak bu bölgeye yerleşmişlerdir. Bu ecdat haçlının önüne set olmuştur. Kenetlenerek bu topraklara sahip çıkmışlardır. İşte Beyşehir insanı vatanına, milletine, bayrağına ecdadının genlerinden gelen bağlılıkla birbirine kenetlenerek bu coğrafyanın kıymetini bilmiştir.

Yüzümüzün akı yiğitlerimiz, değerli başkanlarımız ve yönetimimiz, ne güzel sporun tablosu işte budur. Futbol kol kola oynanan bir takım oyunudur. Rakiplerimizle mücadele ederiz ama saygı da kusur etmeyiz. Sezon açılışında size düşeni kaldırın demiştim. İşte centilmenlik ve kardeşlik içinde olmak, düşeni kaldırmaktan geçer. Sağ olun bizi mahcup edecek bir maç hatırlamıyorum. Ben bu sene maçlara gelemedim. Böyle bir totem yaptım. Ama hocaların hepsi ile görüşüp oyunlarınızı yakından takip ettim.

Sizlerden memnunuz, Allah’ta memnun olsun. Sizler bizim şehrimize yüz akı oldunuz. Beyşehir bölgesinde Huğlu, Üzümlü ve şimdi Beyşehir Belediyespor üç tane Süper Lig takımı, benim arzuladığım, önüme aldığım hedef bu idi. Yani üçünü de taşıyalım her sene birini taşıdık. Bizler tüm takımlarımızla gurur duyduk.

Beyşehir Belediyespor’da benimde sekiz sene top oynamışlığım, 4 ya da 5 sene kaptanlık yapmışlığım vardır. Sizler bu takımı bugün benim arzuladığım ve beklediğim centilmenlik içinde bugüne getirdiniz. Tekrar söylüyorum elbette takviyeler oldu. O gençlerimizin de katkıları var. Hep birlikte takım olarak Beyşehir’e iyi bir hatıra bıraktınız.

Değerli sporcularımız emeklerinize yüreklerinize sağlık tabi birde cefakar İçerişehir taraftarımız var, içinde çocukluğumun geçtiği içerişehir taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde planlamalarımız doğrultusunda bir de İçerişehir tayfamızla beraber olacağız.

Değerli gençler bu tutumunuzu her gittiğiniz yerde devam ettirin. Allah atanızdan, hocalarınızdan razı olsun. Bu davete katılan değerli federasyonu Temsilcilerimize, hakemlerimize, takım yönetim kadromuza, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi