"BEYŞEHİRDE’ Kİ TÜM CAMİLER GÜL SUYU İLE YIKANDI"

420 Görüntülenme 17 Nisan 2023 Paylaş

Kadir Gecesi sebebiyle Beyşehir’de’ ki tüm cami ve mescitler Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gül suyuyla yıkandı.

 
Ramazan ayının bitimine birkaç gün kala Başkanımız Adil Bayındır’ın talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler ekipleri şehrimizin ibadethaneleri için gerekli çalışmaları yerinde gerçekleştirdiler. İbadethanelerimizin hem iç hem de dış kısmı Park Bahçeler ekiplerimizce temizlenip Kadir Gecesi için ibadete hazır hale getirildi.


Konuyla alakalı açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü; "Ramazan ayı hepimizin bildiği üzere mukaddes dinimizin en mübarek ayıdır. Bu ay içinde ki en kutlu gün ise bu akşam teravih namazıyla birlikte içine gireceğimiz mübarek Kadir Gecesi’dir. Bu sebeple bugüne kadar Başkanımızın talimatlarıyla hiçbir şekilde aksatmadığımız ibadethanelerimizin temizliğine gereken ilgi ve alakayı bu günde gösterdik. Bütün hemşehrilerimizi mübarek Kadir Gecesinde şehrimizin ibadethanelerinde namazlarını eda etmeye davet ediyoruz. Bu mübarek gün vesilesiyle bir kez daha şehrimizin, ülkemizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan-ı Şeriflerini kutluyoruz." İfadelerini kullandılar.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi