BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

408 Görüntülenme 21 Nisan 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Ülkemizde yaşanan olaylar, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Bayramların vesilesiyle toplumumuzun bütün kesimleri arasındaki bağları güçlendiren, gelecek için bizleri umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde yaşanmasını temenni ediyorum.
Ramazan Bayramının Beyşehir halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.