BEYŞEHİR’DE 23 NİSAN KUTLANDI

451 Görüntülenme 23 Nisan 2023 Paylaş

Beyşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Beyşehir’de 23 Nisan kutlamaları, Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Beyşehir Gazi İlkokulunda devam eden program, Beyşehir Kaymakam vekili Hasan Çimer’in günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmaların ardından öğrenciler tarafından  okunan şiirler ile sürdü. Programda, daha sonra anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterileri sunuldu. Kutlamalarda, anaokulu ve ilkokullar tarafından hazırlanan gösteriler de icra edildi.

Kutlamalara, Beyşehir Kaymakam vekili Hasan Çimer, Beyşehir Belediye Başkan vekili Yusuf Çelik,  Cumhuriyet Başsavcısı vekili Rıdvan Ermiş, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.