BAŞKANIMIZ BAYINDIR, 23 NİSAN'DA KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

472 Görüntülenme 24 Nisan 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu bir günlüğüne 4’üncü sınıf öğrencisi Asya Mina Pınar’a devretti.

 
Beyşehir Gazi İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Pınar'ı makamında ağırlayan Başkanımız Bayındır, minik başkana bir talimatı olup olmadığını sordu. Minik başkan, öğrenciler için çalışmaların artırılmasını ve yaz tatil döneminin yaklaştığını belirterek, ilçede çocuk sanat sokağı, sokak hayvanları için doğal yaşam alanları, oyun parklarında iyileştirilmeler ve okul bahçesinde düzenlemeler istedi.
 
Daha sonra Pınar, ilçe genelindeki çalışmalar ve denetimler hakkında da bilgi aldı.
 
"SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ"
 
Belediye Makamına gelen ilkokul öğrencilerine çeşitli hediyeler veren Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, geleceğimizin teminatı tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
 
Başkanımız Bayındır, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu yarının söz sahibi çocuklarımızı temsilen Gazi İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Pınar'a bırakıp, bizden taleplerini dinledik. Taleplerini en kısa sürede yerine getireceğiz. Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün. Bu çocuklar bizim geleceğimizin teminatıdır." dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi