BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NİN MERMERİ 26 ÜLKENİN ARASINDA YERİNİ ALDI

627 Görüntülenme 27 Nisan 2023 Paylaş

Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir’de kapılarını açtı.

26-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen fuarda 1000’den fazla şirket bulunurken, Beyşehir Belediyesi Mermer İşletmesi de fuarda yerini aldı. 29 Nisan tarihine kadar doğal taş sektörünü bir araya getiren 28’inci Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğradı. Fuarda, Beyşehir Belediyesi Mermer İşletmesi Türkiye’de ilk belediye bünyesinde açılan ocak unvanını aldı. Stantta bulunan mermer plakaları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. İzmir’de bulunan Beyşehirli vatandaşlar ise plakalar önünde fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.
 
BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “BEYŞEHİR’İN TAŞINI TÜM DÜNYAYA TANITIYORUZ”
 
Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ndaki stantta misafirleri ağırlayan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir’in taşını tüm dünyaya tanıttıklarının altını çizdi.
 
Başkanımız Bayındır konuşmasında, “Uluslararası Doğal taş ve Teknolojileri Fuarı’nda 26 ülkenin arasında Beyşehir olarak yerimizi aldık. Rabbime bu günleri gösterdiği için ne kadar şükretsem azdır. 28. Marbles İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Beyşehir Belediye Başkanlığı Diyabaz ve Mermer Ocağı İktisadi İşletmesi olarak yerimizi aldık. İzmir İzfaş Gaziemir'de B Holü No:428’deki standımızda siz kıymetli hemşehrilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyarız.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi