BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NİN MERMER STANDINA KONFED’DEN ZİYARET

482 Görüntülenme 28 Nisan 2023 Paylaş

Dünyanın en büyük mermer ve doğal taş fuarlarından biri olan Marble İzmir Fuarı'na KONFED (Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu) ziyarette bulundu.

Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına, Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Aydoğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Beyşehir Belediyesi’nin mermer standını ziyaret etti. Yapılan ziyarette Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı tebrik eden Aydoğan, KONFED olarak her zaman destek vereceklerinin altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır, ’’Beyşehirli hemşehrilerimizin desteklerini her yerde görüyoruz. Hep birlikte “Üreten Beyşehir” olarak ilçemizi dünyada parlayan bir yıldız haline getirmek için bütün gücümüzle gayret ediyoruz.'' İfadelerini kullandı.