TERTEMİZ BEYŞEHİR İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

494 Görüntülenme 10 Mayıs 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Beyşehir kent merkezinde temizlik konusunda mesai gözetmeyen Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, sorumlu olduğu bölgelerin temizleme çalışmalarını yürütüyor. Ekipler her hafta kurulan Pazar yerinde gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Çarşamba Kanalında ve Tarihi Taş Köprü mevkiinde ot ve atık temizleme çalışması başlatıldı.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İlçemizde ekiplerimiz ile birlikte sorumlu olduğumuz alanlarda aralıksız gece gündüz demeden temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz şehrimizin simgesi olan Tarihi Taş Köprü ve Çarşamba Kanalında ot ve atık temizleme çalışmalarını bitirdi. Beyşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımız içerisinde bulunan dış mahalleler ve merkez mahallerde de çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir.”