BEYŞEHİR’DE 19 MAYIS KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR

564 Görüntülenme 19 Mayıs 2023 Paylaş

Anıt alanındaki çelenk sunumunun ardından törenler Beyşehir İlçe Gençlik Müdürlüğü’ne bağlı kapalı spor salonunda devam etti.

Törene, Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İlçe Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Siyasi Parti Temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Protokolün, ilçe halkının ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından Beyşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Yağcıoğlu,  günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yaptı. Spor salonunda şiirlerin okunmasının ardından jimnastik ve folklor gösterileri sahnelendi. Ardından gerçekleşen güreş ve tekvando gösterilerinden sonra buradaki kutlamalar sona erdi.