BAŞGÖZE KÖYLÜLERİ KÜLTÜREL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİN'DEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR'A NEZAKET ZİYARETİ

532 Görüntülenme 24 Mayıs 2023 Paylaş

Başgöze Köylüleri Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kadir Kayan ve beraberinde ki heyet Belediye Başkanımız Adil Bayındır'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Kayan ve beraberinde ki heyet Başgöze köyü ile alakalı değerlendirilebilecek hususlar ve talepler hakkında Başkanımız Bayındır'la fikir alışverişinde bulundular. Başkanımız Bayındır Kayan ve beraberinde ki heyete ilçemiz ve civar köylerde devam edenhizmetler ile ilgili bilgi verdi. Başkanımız Bayındır kendilerine teşekkür etti ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretin ardından Başkanımız Bayındır'a kaşkol hediye edildi ve görüşme sona erdi.