BEYŞEHİR’Lİ PEHLİVANLARA BAŞKANIMIZ BAYINDIR BAŞARILAR DİLEDİ

671 Görüntülenme 5 Haziran 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Karakucak ve Yağlı Güreş Türkiye Şampiyonaları kapsamında düzenlenecek olan turnuvaya katılım gösterecek olan Beyşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcularına başarılar diledi.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Belediyemizin Güreş Kulübün’ den sporcularımızın’ da katılacağı Karakucak ve Yağlı Güreş Türkiye Şampiyonaların’ da sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Bu turnuvalara Güreş Kulübümüz ’den çok kıymetli arkadaşlarda katılacaktır.
İçlerinde Balkan Şampiyonumuz Cihat Dur,U-17 yıldızımız ve Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 65 Kg’da Türkiye 3.olan aynı zamanda Akyazı Turnuvası’nda ,Adana Karakucak Güreş Turnuvası’nda ve Konya Serbest Stil Turnuvası’nda 3.’lük ve 1.’lik unvanlarını elde eden Yaşar Doğu, 13 Mart’ta Antalya’da 57 Kg’da il birincisi olan 7 Mayıs’ta Konya Serbest Stil ’de 57 Kg’da Konya 3.olan Osman Demirkapı ve 29 Mayıs’ta U-15’te Antalya Güreş Turnuvalarında 75 Kg’da 1.olan Halil Adatepe gibi sporcularımız katılacaktır.

Bu isimler bizim evlatlarımız, bizim yıldızlarımız, değerlerimiz. Biz onlara sahip çıktıkça başarılarıyla gurur duydukça ve başarılarını yaydıkça inanıyoruz ki Beyşehir sporda daha da yükselecektir. Sporcularımıza tekrar katılacakları yeni turnuvalarda başarılar diliyor yetişmelerinde emeği geçen ailelerine, hocalarına ve Beyşehir Belediyesi Güreş Kulübü’ne şükranlarımı sunuyorum ’’ Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi