KOMEK’TEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A NEZAKET ZİYARETİ

598 Görüntülenme 6 Haziran 2023 Paylaş

Beyşehir KOMEK Müdürü Nermin Şan ,Kooperatif Pazarlama Sorumlusu Adem Karabağ ve KOMEK Kültür Park Sergi ve Satış Sorumlusu İbrahim Demirel Başkanımız Adil Bayındır'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Şan ve beraberinde ki heyet KOMEK’in ilçemizde ki faaliyetleri ile ilgili Başkanımız Bayındır'la bilgi alışverişinde bulundular.
Başkanımız Bayındır ise Şan ve beraberinde ki heyete Belediye’mizin ilçemiz ve civar köylerde devam eden hizmetleri ile ilgili bilgi verirken KOMEK’in ilçemiz bazlı faaliyetlerine destek vermeye devam edileceğini beyan etti. Başkanımız Bayındır kendilerine teşekkür etti ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin ardından Başkanımız Bayındır'a tablo hediye edildi ve görüşme sona erdi.