DEPREMZEDELERE YÖNELİK KERMESE YOĞUN İLGİ

712 Görüntülenme 6 Haziran 2023 Paylaş

Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu ile ortaklaşa depremzede vatandaşlara yönelik yıl sonu kermes etkinliği düzenlendi.

Beyşehir ilçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanımız Adil Bayındır ve kurum amirlerinin de katıldığı depremzedelere yönelik yıl sonu kermes etkinlikleri ilçe merkezde bulunan Taş Köprü mevkiinde ve Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa Beyşehir ilçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanımız Adil Bayındır, kurum amirleri, Özel çocuklar ve veliler katıldı.

Buradaki etkinlikte, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda davetlilere kermes ürünleri tanıtıldı ve kermes çadırlarında Beyşehir’e özgü yöresel ürünlere yönelik ikramda bulunuldu. Davetliler depremden etkilenen vatandaşlara katkıda bulunmak için kermese yoğun ilgi gösterdi.