Başkanımız Bayındır’dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

376 Görüntülenme 24 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması ile demokrasi ve özgürlük yolunda önemli bir adım atılmıştır. Dolayısıyla kamu yönetimi ile vatandaşlarımız arasında önemli bir işlev görevi gören basınımız demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Basında sansürün kaldırılışının 115. yıldönümü münasebetiyle, Şehrimizdeki basın mensuplarımız başta olmak üzere tüm basın camiasının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.