BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN GÜREŞÇİLERİMİZE TEBRİK MESAJI

475 Görüntülenme 14 Ağustos 2023 Paylaş

Başkanımız Bayındır Niğde Belediyesi’nin organize ettiği geleneksel karakucak güreşleri kapsamında düzenlenen müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden güreşçilerimizi tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Niğde Belediyesi’nin organize ettiği geleneksel karakucak güreşleri müsabakalarında kıran kırana gerçekleşen mücadelelerin ardından Beyşehir’de belediyemizi temsilen müsabakaya katılan Beyşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcularımızdan Halil Adatepe 85 kiloda birinci gelirken, Osman Demirkapı ise 65 kiloda ikincilik, Muhammed Harun Akbıyık ise 55 kiloda üçüncülük derecesi elde etmiştir. Bu sporcularımızın başarıları bizleri oldukça sevindirmiştir. Bu vesileyle sporcu evlatlarımızı tebrik ediyor ve Rabbim' den sayılarını arttırmasını niyaz ediyorum. Aynı şekilde sporcularımızın yetiştirilmesinde gerekli özveriyi gösteren ve bu başarının kazanılmasında en az onlar kadar pay sahibi olan değerli hocalarımızı da başarılarından ötürü tebrik ediyorum. ”İfadelerini kullandı.