Beyşehirde Gaziler Günü Kutlandı

371 Görüntülenme 19 Eylül 2023 Paylaş

Beyşehir'de 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Anıt Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilciliğinin çelenklerinin koyulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Beyşehir Temsilciliği Başkanı Mehmet Gümüşkan şiir okunmasının ardından Anıt Alanı'ndaki tören sona erdi. Anıt Alanındaki törenin ardından protokol eşliğinde şehitlik ziyaret edilerek, şehit ve gaziler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

Düzenlenen törenlere Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı vekili  Cumhuriyet Savcısı İsmail Arabacı, Gazi dernekleri üyeleri, kurum müdürleri, oda başkanları, askeri personeller, gaziler ve şehit yakınları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.