BAŞKANIMIZ BAYINDIR: “BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NİN MUTFAĞINI KURDUK!”

417 Görüntülenme 25 Ekim 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Konya basını ile gerçekleştirdiği toplantıda; parke fabrikası, asfalt plenti, konkasör şantiyesi, mermeri ocağı ve işletmesi, alınan makina ekipmanlarıyla üreten belediye konumuna geldiklerini vurguladı.

Karaburun Plajında gerçekleşen toplantıda gazetecilere belediyenin hizmetleri ve yeni kurulan işletmeleri hakkında bilgi veren Başkanımız Bayındır, “Üreten belediyecilik mantığıyla, devletine yük olmadan emin adımlarla hizmet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Daha sonra basın toplantısında konuşan Başkanımız şu açıklamalarda bulundu;
 
“Hayal kurmadan ayaklarımızı yere emin adımlarla basa basa devam ettik. Eğer önümüzdeki dönemde kaderde tekrar görev olursa da böyle devam edeceğiz. Göreve geldik, makina ekipmanları güçlendirdik. Yeni iş makinaları alarak, bütçemize de katkı sağladık. Eğer o iş makinalarını şimdi almak istesek 5 katı bir bütçe ile alırdık. 240 ton/saat kapasiteli asfalt plenti, 400 ton/saat kapasiteli konkasör şantiyesi, belediyemize ait mermer ocağı işletmesi, Karaburun plajı ve petrol ofisi gibi işletmelerle hem istihdam açısından katkı sağladık hem de Beyşehir Belediyesi’nin mutfağını kurduk.
 
Evet bunu tekraren söylüyorum: BEYŞEHİR BELEDİYESİNİN MUTFAĞINI KURDUK!
Şu an mutfak hazır!
 
Kıymetli hemşehrilerim, değerli basın; bütün bunları kazanıp kurmak her yiğidin harcı değil, biz satın almıyoruz kendimiz üretiyoruz. Bu alınan, yapılan bütün işletmeler sizlerin yani Beyşehir’in! Kaderde görev olursa yine bu mantaliteyle devam edeceğiz. Şehrimin beş yılını değil on yıllarını düşünerek hareketle çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz Allah (c.c) izniyle. Bu makamdan ayrılırken de bu şehre hazır mutfak bırakacağım.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi