Başkanımız Bayındır’dan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

1266 Görüntülenme 15 Temmuz 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır’dan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” mesajı
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkanımız Bayındır mesajında, “15 Temmuz 2016’da terör örgütü FETÖ/PDY tarafından milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma; aziz milletimizin Çanakkale ve Kurtuluş Mücadelesi Ruhu, devletine, demokrasisine, geleceğine, egemenliğine sahip çıktığı, canı pahasına ülkesi ve Cumhuriyetimizin kazanımları olan demokrasiden, milli iradeden asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya gösterdiği ve tarihe altın harflerle nakşettiği destansı bir mücadele ile etkisiz hale getirilmiştir.
Hain darbe girişiminden medet umanlar unutmamalıdır ki; demokrasilerde seçimlerle gelenler ancak seçimlerle gider, hiçbir kuvvet ise halk iradesinin üstünde asla olamaz!
Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin, bir daha bu tür hadiselerin muhatabı kılmasın.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4’üncü yıldönümü olan bugünü, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde; demokrasimiz, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüzün uğruna canlarını hiç çekinmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize acil şifalar dileyerek sağlıklı uzun ömürler temennisiyle şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi