Beyşehir’de Kültür ve Turizm Derneği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

1326 Görüntülenme 18 Temmuz 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam merkezinde, Kültür ve Turizm Derneğinin Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, dernek üyeleri ve “Babalar günü” fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sanatçıları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda, dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri yeniden belirlendi. Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Genel Kurul toplantısında tek aday olarak yeniden seçilen Mustafa Büyükkafalı, destek sağlayan tüm üyelere ve davet üzerine toplantıya katılan Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a Teşekkür etti.
Öte yandan, Beyşehir Fotoğraf Kulübü “Babalar günü” fotoğraf yarışması sergisi ve ödül töreni yapıldı. Dereceye giren fotoğrafların eser sahiplerine ise Başkanımız Adil Bayındır tarafından ödülleri takdim edildi.
Başkanımız Bayındır, “İlçe Tanıtımı dersinize 10 üzerinden 10 veriyorum”
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Kültür ve Turizm Derneği Genel Kurul toplantısında tüm yönetim kurulu başkanı ve üyelerine tam not vererek açıklamalarda bulundu.
Başkanımız, Şehrimizin değerlerini, bölgenin önemini, fotoğraflarla ve yaşam biçimiyle ilçe tanıtımına katkı dersinize 10 üzerinden 10 puan veriyorum. Yaptığınız bu işler bir ekip işidir. Sizler bir bütün olup birbirinize destek veriyorsunuz, aynı duyguları yaşıyorsunuz. Sizler iyi şeyler yapıyorsunuz, gıpta ile izliyorum sizleri, gururla izliyorum. Bunlar hep inananların başarısıdır. Çünkü, bir şeye inanmak başarmanın yarısıdır. Ben başta Kültür ve Turizm Derneğimizin Başkanı Mustafa Büyükkafalı’yı ve yönetim kurulundaki arkadaşları tebrik ediyorum. Aynı zamanda "Babalar Günü" fotoğraf yarışmasında ödül alan fotoğraf sanatçılarımızı ve sponsorlarımızı kutluyorum." dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi