Başkan Bayındır: Türkiye Belediyeciliğini sürdüreceğiz

2587 Görüntülenme 9 Şubat 2024 Paylaş

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı, Adil Bayındır, "Her şey Beyşehir için diyerek çıktığımız 2024 seçimlerine kendisini, 1994 yılından itibaren Türkiye Belediyeciliğinin adını koyarak başlattığı hamle ve ülkesine adanmış bir ömrün sahibi olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Bizler de onun başlattığı Türkiye belediyeciliğini sürdüreceğiz
 
31 Mart yerel seçimi öncesinde AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Başkan Bayındır, Eşrefoğlu Camii'nde cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.  Başkan Bayındır, daha sonra AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda AK Parti Konya Milletvekili  Mustafa Hakan Özer, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan, BBP İlçe Başkanı Murat Alaboğa ve vatandaşların eşliğinde esnaf ziyaretinde bulundu.
 
HER ŞEY BEYŞEHİR İÇİN
 
Cumhur İttifakı bünyesinde AK Parti'den Beyşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen, mevcut Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yerel basın ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Bayındır, Beyşehir için dün olduğu gibi bugün de azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
 
Başkan Bayındır, “Bugün bir yuva olduk. Ecdadın bize bıraktığı hepimizin onuru, gururu olan imanımızın mekânı olan Eşrefoğlu Camii'ndeki dualarımızla, öncelikle çıktığımız yolun devam edeceğimiz hedeflere doğru giderken hayırlı olmasını diliyorum. Her şey Beyşehir için diyerek çıktığımız 2024 seçimlerine kendisini, 1994 yılından itibaren Türkiye Belediyeciliğinin adını koyarak başlattığı hamle ve ülkesine adanmış bir ömrün sahibi olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yine kendisini ülkesine ve devletine adamış Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli'ye bu ülkede bütünlüğü sağladıkları için teşekkür ediyorum.
 
Bugünkü Cumhur İttifakının adaylığı bir kaderdir. Her şey Beyşehir için diyen bir Adil Bayındır'ın, 2019'dan bu yana birlikte çalışarak, iyiliğini gördüğüm Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Ülkemizin bütün Bakanlarına, Milletvekillerine, toprağımın evladı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış Bey'e, Sayın Milletvekilim Mustafa Hakan Özer'e ve Konya Milletvekillerimizin tamamına, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya, Cumhur İttifakı mensubu bütün Partilere, Beyşehir ilçe teşkilatına ve aday adayı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Allah beni onlara mahcup etmesin diyorum. Allah'ım utandırmasın diyorum.  Tamamladığım dördüncü dönemin sonunda dört dönem muhalefetten seçilen Adil'in neler yaptığının hepiniz şahitsiniz.  Çok kıymetli Beyşehirli hemşehrilerim. Gayem, bir 5 yıllık yöneticiliğimin  nimetlerini şehrime, herkesin ayaklarının altına sermek istiyorum. AK Parti saflarında olduğum için şükrediyorum. Zira hepimiz birlikte çok güzel işler yapacağız. Beyşehir'de Ben değil biz diyenleri çoğaltacağız.
 
ÖZER: TÜRKİYE YÜZYILINA HEP BİRLİKTE ADIM ATMIŞ OLACAĞIZ
 
Türkiye yüzyılına hep birlikte adım atacaklarının altını çizen, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, "Konya’mızın göz bebeği bir şehir. Gölüyle, doğasıyla, tabiatıyla ama her şeyden önce güzel insanlarıyla gerçekten Konya’mızın göz bebeği olan bir ilçemizdeyiz. 14- 28 Mayıs'ta tarihi bir seçim yaşadık. Ülkemizde yüzyılın seçimi diyorduk, Cumhuriyetimizin ilk yüzyılının son seçimiydi. Milletimiz bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na teveccüh ederek iradesini ortaya koydu.
 
Hemen onun akabinde Türkiye yüzyılının başlangıcında hepinizin malumu 31 Mart'ta yine yerel yönetim seçimlerini bütün Türkiye’mizle gerçekleştireceğiz. İnşallah bu seçimle beraber de Türkiye yüzyılına hep birlikte adım atmış olacağız. Tabii bu süreç içerisinde değerlendirmeler yapıldı. Başvurular yapıldı. Aday adayları bütün siyasi partilerden kendilerini adaylıklarını ilan ettiler. Partimizin değerlendirme süreci hepinizin malumu bu süreç içerisinde Beyşehir’imizde de çok kıymetli aday adaylarımız oldu. Genel merkezimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın tevdiye etmesi ile birlikte Beyşehir’imizde Adil Bayındır Başkanımızla birlikte yolumuza devam etme kararı alındı. Ben bu kararın hem Beyşehir’imize hem de Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Tabii Adil Bayındır ismi gerçekten Beyşehir için çok önemli bir isim. Yıllardır Beyşehir'in geçmişini, bugününü, her sokağını, her insanını yakından tanıyan birisi. Adil Bayındır Başkanım, Dolayısıyla Beyşehir'in hafızası olmakla beraber, her noktasına hâkim bir isimdir." dedi.
 
'BEYŞEHİRİMİZ İÇİN HİZMETLERLE DOLU BİR DÖNEM OLACAK'
Milletvekili Özer sözlerini şöyle sürdürdü:
" Bugün rabbimize hamdolsun 21 sene öncesine göre Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok daha büyük, çok daha güçlü bir Türkiye'nin içerisindeyiz. Dolayısıyla şunu ifade etmek istiyorum. AK Parti anlayışı,  AK Parti'nin hizmet anlayışı Büyükşehir Belediye Başkanımızın başarısı ve Adil Bayındır isminin Beyşehir’deki tecrübesi ve birikimi, gayreti bunlar bir araya geldiği zaman inşallah, Hemşehrilerimizin  çok büyük teveccüh ve desteğiyle birleştikten sonra ben inanıyorum ki bu dönem Beyşehir’imiz için çok kıymetli çok güzel hizmetlerle dolu bir dönem olarak bizlere yaşatacak. Kıymetli Cumhur İttifakının bileşenleri olarak da Beyşehir'de birlik ve beraberliği burada hep birlikte sergiliyoruz. Dolayısıyla bu sayede Beyşehir Belediyesi'ne destek vereceğiz. Teşkilatlar olarak Beyşehir'de girmedik kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Hemşehrilerimizin gönlüne gireceğiz ve bu seçim sürecini hep birlikte inşallah en yüksek muvaffakiyette neticelendireceğiz.
Bundan sonra inşallah birlik beraberlik uyum içerisinde Beyşehir'e nasıl hizmet edebileceğimizi oturup, istişare edeceğiz. Burada kıymetli Belediye başkanımız, teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz. Konya'da Büyükşehir Belediye Başkanımız, Ankara'da biz Milletvekilleri olarak hem şehrimize hem ilçemize daha iyi hizmetin yollarını arayacağız. Adil Başkanımızın her köşesine imza attığı AK Partimizin her köşesinde hizmet ettiği bir Beyşehir ile beraber bu şehre hizmet etmeyi Rabbim bizlere nasip etsin"
 
'HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK'
 
 AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, Beyşehir’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.
Şanal konuşmasında, “Bugün Cuma namazından sonra seçim startımızı verdik. Hayırlara vesile olur inşallah hep şunu söyledik,
'Yaparsa AK Parti Yapar.' Bu cümleyi açmak isterim size neden yaparsa AK Parti yapar; 2002 yılında iktidara geldiğimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan demişti ki  'Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' bu cümle kolay bir cümle değildi.
Bu cümlenin bir hesabı vardı ama aradan çeyrek asır geçtikten sonra aynı basın mensupları şu soruyu sordular ve  Cumhurbaşkanımız dedi ki
 'Artık o eski Türkiye yok' işte artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktan çeyrek asır sonra artık o eski Türkiye yok arasındaki zaman aralığında yaptığımız her şeyin cevabı yaparsa Ak Parti yaparın cevabıdır. Allah nasip ederse ben de kendimi çok şanslı hissediyorum. Tecrübeli bir belediye başkanımla çalışacağız. Sahanın içerisinde bir sıkıntımız olmayacak Allah razı olsun kendisinden ben hayırlı olmasını temennin ediyorum.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Soydan da, “Seçim startımızı Allah’ın izniyle bugün verdik. Genel Başkanımızın talimatlarıyla, Cumhur bizim. Beyşehir hepimizin, Rabbimin izniyle birlikte beraberlikle biz bu işi aşarız, aşacağız da. Adil Başkanımızın arkasındayız, yanındayız. Rabbim muvaffak eylesin.” şeklinde konuştu.
 
Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Alaboğa ise “Partimiz olarak Adil Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi