BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TEKVANDOCUMUZA TEBRİK MESAJI

384 Görüntülenme 16 Şubat 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Antalya’da düzenlenen 11.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası kapsamında başarılı sonuçlar elde eden tekvandocumuzu tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Antalya’da düzenlenen 11.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında kıran kırana gerçekleşen mücadelelerin ardından turnuvaya katılan sporcumuz Muhammet Talha Sarı Türkiye’ye üçüncülük derecesi kazandırarak bronz madalya sahibi oldu. Milli sporcularımızdan Ecem Meyra Erduran ve Fatma Keleş’ten sonra Muhammet Talha Sarı’nın da Türkiye’ye üçüncülük derecesi kazandırdığı uluslararası turnuvada 3 sporcumuz başarısıyla göğsümüzü kabarttı. Böyle gençlerimizin sayısının artmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor başarılarının devamını diliyor ve sporcularımızın bugünlere gelmesinde emek sahibi olan hocalarımızı da ayrıyeten tebrik ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.