Başkanımız Bayındır’dan “Öğretmenler Günü” mesajı

1051 Görüntülenme 23 Kasım 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli kültür ve tarihimize bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür, vicdanı hür kişiler olarak yetişmeleri için bin bir fedakarlıkla çalışan öğretmenlerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.
Bizler her daim sizlerin yanında olacağız. Sizlerin sıkıntı ve sorunlarınızın çözüme kavuşturulması ve en iyi koşullarda hizmet verebilmeniz için çaba sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Kutlu bir vazifenin neferleri olan siz kıymetli öğretmenlerimize görevlerinizde başarılar diler, huzurlu bir hayat geçirmenizi temenni ederim.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bugün geldiği noktada büyük emeği geçmiş bütün eğitimcilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi